top of page

От септември 2017 год. започваме приема на документи по Оперативна програма "Аз мога повече" 2015-2020 г.

Очаква се ваучерите по програмата Аз мога повече Бургас да не бъдат напълно безплатни, а с плащане от страна на кандидатите до 15% от стойността на целия ваучер.
Обучение по английски, немски, френски, испански език и професионални курсове с ваучер за обучение в  ЕОЦ ГЛОБУС 

Важно: Според официална информация от Агенция по заетостта, се очаква програма "Аз мога повече" да стартира до няколко месеца. В програмата отново ще могат да се обучават присъствено и дистанционно всички работещи на трудов договор към момента на започването на курса им.

Програмата се администрира от Управляващия орган на програма 'Човешки ресурси'. Моля обръщайте се към тях за информация за условията и кандидатстването по програмата с ваучери. Можете да им пишете оттук: http://esf.bg/vrazka-s-nas/

Кой може да участва?

Всеки работещ на трудов договор в частната сфера може да подаде документи за участие и да получи ваучер за обучение. Могат да участват и самоосигуряващи се лица. В програмата не могат да участват служители в бюджетната сфера – учители, военни, полицаи, държавна администрация. Всеки одобрен получава ваучер за обучение (на стойност 700 лв. за езиково и 1800 лв. за професионално), с който заплаща своя курс на доставчика на обучение.а страницата).

Важно: Не се изисква никакво допълнително заплащане за доставчика на обучение – депозити, доплащане за нива, учебници и т.н. Вашият ваучер покрива 100% от разходите за Вашето обучение, съгласно правилата, въведени от Европейския съюз по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".*

Защо да изберете нас - ЕОЦ ГЛОБУС ООД
Европейски образователен център Глобус е един от водещите доставчици на обучение по програмата в гр. Бургас. Нашите гъвкави курсове базирани върху най-съвременните технологии, са предпочитани от огромен брой потребители с ваучери за обучение.

Кандидатстване:


Документите за кандидатстване за обучение с ваучер се подават във Вашето бюро по труда по местоживеене или месторабота. Може да ни се обадите на телефон: 0878 860 840 или 0888 860 840 за повече информация относно кандидатстването.

bottom of page