top of page

Обучение по Китайски език

Китайският език е един от най – разпространените в наши дни. Това го кара да представлява голям интерес за малки и големи. За разлика от другите езици, обаче, той няма азбука. За сметка на това всеки йероглиф си има своя сричка и тон, с който се произнася. Макар и труден, желаещите да го учат са все повече и повече, така че не губете време, а в школата се запишете.

 

Китай е страна с богата история и култура и предлага невероятни възможности за по–смелите. Красотите на страната очароват всеки, дори и само на снимки.

 

Уроците по китайски език в ЕОЦ Глобус са живи и интересни. Учениците ни могат да опознаят културата на Китай по нов и интерактивен начин, чрез презентации, както и чрез изкуството на изрязване на хартия. Обучението е на български, в зависимост от потребностите и нивото на обучаващите се.

 

Искате да учите китайски в Бургас, тук е вашето място!

Пакетно индивидуално обучение по Китайски език

от 20 учебни часа

В Европейски образователен център Глобус предлагаме Пакетно индивидуално и полуиндивидуално обучение по Китайски език. Предимството на този вид обучение е, че няма определен график. Уроците се провеждат във време, съобразено с Вас и графиците на нашите преподаватели. Не губете време, а се запишете при нас и започнете да учите най-разпространения език в света. Както гласи една китайска мъдрост:

千里之行,始於足下

Пътуване от 10 000 км, започва с първата стъпка.

bottom of page