top of page

IELTS СЕРТИФИКАТ

  IELTS е Международна система за тестване на знанията и владеенето на английски език, тя е доказана и общовалидна почти в цял свят.IELTS е един от пионерите в тестовете за проверка на умения по английски език и е на повече от 25 години и до ден днешен, продължава да определя стандарта за тестване на английски език

 

  Сертификатите IELTS се приемат като доказателство за владеене на английски език от над 9000 организации по целия свят.През изминалата година, повече от 2,2 милиона тестове са били положени успешно , в световен мащаб. IELTS се признава като сигурен, валиден и надежден индикатор за способността на човек да общуват на английски език и служат успешно  за образованието, имиграцията и професионална акредитация.

 

  IELTS е съвместа инициатива и се притежава от British Council, IDP: IELTS Австралия и Cambridge English Language Assessment,  чрез повече от 1000 тестови центрове и места в повече от 140 държави.

Как да се подготвите за IELTS изпит?

  Може да Ви звучи банално и лесно, но за да получите добър резултат  при изпита за IELTS сертификат, е необходимо да владеете добро ниво на английски език. IELTS подготовката, обикновено включва  - запознаване със структурата на изпита, способността за управление на времето за всеки тест и практика при решаване на тестове.

 

 Ключови фактори при подготовката за изпита IELTS, са:

  •  Подобряване на нивото на английски език.

  •  Подготовка за спецификата на изпита.

  •  Ниво на владеене на езика, минимум B2

 

 Европейски образователен център "Глобус" организира и провежда, специализиран практически курс за подготовка за изпита. Курса е с продължителност 100 часа и се провежда по специално разработена методика на преподаване и упражнения. Обучителите са опитни специалисти, които  подготвят  курсисти за явяването на различни видове тестове за сертификат и чрез тях ние  Ви гарантираме усшеното обучение. 

 

 За повече информация, повече въпроси и записване на курса, можете да се свържете с нас на посочените координати или чрез контактната форма. 

Курс практическа подготовка за IELTS:

Начало:

23.01.2016

Кога:

През седмицата:  вечерни групи

 Съботно-Неделни

Цена и отстъпки

330лв

Продължителност:

100 часа

Учебни материали:

Закупуват се допълнително по поръчка и нужда на клиента

бул. Алеко Богориди 58 ет.2

Адрес на провеждане:

bottom of page