top of page
Начало > езикови курсове > курс по английски език

Курсове по английски език

Глобус център организира курсове по английски език за начинаещи и напреднали на територията на град Бургас.

Ние предлагаме обучение по английски език по системата OPPORTUNITIES. Тази система е на издателство LONGMAN. Обучението включва пет нива от абсолютно начинаещи до напреднали. Нивата отговарят на Общата Европейска Езикова Рамка за нива на владеене на чужди езици. Програмата включва обучение по общ английски, бизнес английски. По необходимост може да бъде застъпена и специфична терминология.

 

Предстоящи курсове по английски език

Курсове за деца и ученици

Нашата цел при обучението на деца и ученици е да изградим езиковата им грамотност по английски език. С всяка следваща година, нашите ученици стават все по уверени, когато говорят и пишат на английски език, тъй като още в началото на своето обучение ние им помагаме да се запознаят с международните критерии за изпитване. Нашият опит показва, че явявайки се на международните сертификати за деца на университета Cambridge - Starters, Movers и Flyers, децата усъвършенстват уменията, които ще са им нужни, за да се справят успешно след това на изпитите за сертификати за големи на престижния университет - FCE, CAE и CPE.

 

Подготовка за сертификатни нива

Крайната ни цел при обучението за сертификатни нива е да помогнем на обучаващите се да усъвършенстват езика си и да получат международен сертификат по английски език, който ще ги направи конкурентоспособни навсякъде по света. Плавно и постепенно, запознавайки се с международните критерии на University of Cambridge и трупайки опит в международните изпити, ние подготвяме нашите курсисти за едни от най-високите оценки в света на изпитите за международните сертификати FCE, CAE и CPE.

 

КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

  Методиката на преподаване за всеки курс е с включени най-актуални теми и подходи в преподаването на обучителният материал- медии и реклама, общество, междукултурното общуване, модерен живот, пари, слънчева енергия, виртуален туризъм, мечтани имоти .... списъкът продължава! Едновременно с този широк диапазон от актуална тематика, учебните програми предоставят сериозна основа и подготовка в граматиката и семантиката на езика. Стремежа ни е да развиваме уменията за учене и стратегиите за полагане на изпити. Включени са също дигитални и интерактивни ресурси за обучение, чрез които:

 

  • Усвоявате  четирите езикови умения: говорене, слушане, четене и писане.

  • Усвоявате и използвате най- новатa лексика

  • Разглеждате  граматиката в дълбочина, с цел да се навлезе в ритъма на езика, чрез разнообразни, практически упражнения

  • Имате достъп до повече теми, с по-разнообразна лексика с нови, по-кратки модул

 

  *При запитване организираме и курсове на преференциялни цени за корпоративни клиенти. Системата, която използваме в обучението по английски език е съобразена с изискванията, уменията, познанията и възрастта на всеки индивидуален клиент.

 

 

bottom of page