top of page

Начало:

16.10.2015. 

Кога:

През седмицата: дневни и вечерни групи

 Съботно-Неделни

Продължителност:

2 месеца

Цена:

195 лв.

Цена на учебни материали:

включени в цената на курса

Преподавател:

Надежда Апостолов

и Люба 

бул. Алеко Богориди 58 ет.2

Адрес на провеждане:

Курсове Френски език

Курс по френски език в Бургас със страхотни преподаватели и най-добри цени. Европейски образователен център Глобус е основен доставчик на обучение по европейски програми "аз мога повече" и " ваучери за заети лица" .

   Независимо дали сте напълно незапознат с езика или притежавате познания по френски език, при нас можете да започнете отначало или да продължите обучението си, като изберете  група, която подхожда на вашето ниво. Ние предлагаме курсове, които са подходящи, както за възрастни, така и за деца, професионалисти, студенти, домакини, за всички!. Курсовете са със специален фокус върху уменията за общуване, комуникацията- както писмена, така и устна. Системата, по която се преподава е ECHO, препоръчанa от Алианс Франсез де Делхи.Учебният материал е организиран в 5 различни нива, насочени към възрастни и младежи. Системата  покрива A1, A2, B1, B2 и C1 -нивата на Общата европейска референтна рамка за езиците (CEFRL).

 

  Преподавателите ни са  опитни специалисти, всеки с уникален и съвременен стил на преподаване, което гарантира качествено обучение.

Предстоящи курсове по френски език

Начало > езикови курсове > курс по френски език
bottom of page