top of page
Начало > езикови курсове > курс по немски език

Курсове по немски език

Образователен център Глобус предлага курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Гарантирано обучение с европейски сертификат.

Без значение дали ще изучавате немски език заради бизнес или академични цели, или за удоволствие, ние Ви гарантираме, че Вашето обучение ще бъде успешно и приятно изживяване.

 

Модерните и признати учебни помагала гарантират интересен и разнообразен курс по немски език. Нашият езиков център предлага различни нива на курсове по немски език: Курсове по немски език за начинаещи , курсове по немски език за напреднали, подготвителни курсове за сертификатни изпити. Нашите курсове по Общ немски език са разработени специално за хора, които искат да научат един език или да подобрят своите езикови умения за лични или професионални цели.

ЕОЦ Глобус предлага курсове в шест нива , от начинаещи до напреднали, напълно съответстващи на Европейската езикова рамка, като всяко ниво е разделено на 2 модула: А1 – А1.1 и А1.2; А2 – А2.1 и А2.1; В1 – В1.1 и В1.2; В1+; В2 – В2.1 и В2.2; С1 – С1.1 и С1.2. 

Предстоящи курсове по общ немски език 

Система на обучение

 Menschen -Тази съвременна система на обучение е идеална за учащите в тази страна. Тя предлага няколко, основни предимства: Отделните уроци са кратки, цветни, интересни и разнообразни. Учебникът съдържа автентични текстове, взети от ежедневни ситуации, включва разговорният език от реалния живот.

  Приложения -CD-та за всяко ниво, със специфично предназначение, което дават възможност на обучаемите да изберат областта и тамата, по която желаят да работят -било то диалог, произношение, слушане с разбиране на текстове и т.н.

Подготовка за сертификатни нива

bottom of page