top of page

Курсове Немски език за ученици

Добре дошли в Немската езикова школа към Европейски образователен център Глобус!

 

Тук ще откриете подробна информация  за курсовете ни по  немски език, които се провеждат по време на училищната година:Октомври-Юни 2015-2016.

 

Нашите общи курсове по немски език, вървят успоредно на сроковете в училище- от октомври до юни месец. Курсовете се провеждат през удобно, не учебно време, веднъж или два пъти седмично, а таксите за курса се определят от броя на учебните единици -учебни часове. Методиката на обучение е специално съобразена с възрастта и натовареността в училище, така че да гарантира максимални резултати при средна интензивност и да се комбинират успешно с учебният процес. Преподавателите ни са опитни специалисти и са гарант за качествено обучение и успех!

 

 

Можете да намерите цялата информация за цените и да се запишете за курс  тук.


Ако имате въпроси по отношение на съдържанието на курсовете, моля свържете се с нас! Екипа на ЕОЦ Глобус е на разположение за консултации и  да отговаря на Вашите въпроси, свързани с учебният процес и организацията на курсовете!

Курсовете за ученици са разделени на различни категории, според целта им:

 

"Курсове по общ немски език" - Това, курсове, които покриват нивата на обучение, според Европейската езикова рамка/А1-1;А1-2;B1-1;B1-2;B2-1;B2-2;C1-1;C1-2/, съсредоточени са върху граматиката, лексика, комуникация, произношение и са основни курсове при подготовката за специализирани тестове и усвояване на немският език. За да осигурим високо качество на обучението и качествена подготовка на курсистите, ние сме заложили на опитни специалисти, с доказани умения и дългогодишна практика при обучението на млади хора. С цел да определим точно входното ниво на владеене на езика, екипа от преподаватели е подготвил тест, преди записването за съптветният курс и ниво.Бъдещите курсисти имат възможност също да се срещнат с преподавателите за консултации и допълнителни въпроси, при определяне на нивото и записване за курс.  Курсистите се разпределят в различни групи, според техните резултати от теста за езиково равнище и разговора с преподавателя. Тази система осигурява равен старт на всички ученици при започването на курсовете и гарантира усвояването и надграждането на знанията. Програмата на курсовете, можете да откриете тук.


 


"Курсове Подготовка за сертификати" -Целта на тези курсове е да ви подготвят за явяването на изпити за сертификати като TestDaF и DSH., както и за университетските, входните изпити за владеене на немски  език. Методиката на обучение е разработена от екип от опитни преподаватели, които Ви гарантират успешна подготовка и добри резултати при полагането на изпита. Осигуряваме и помощ при организацията за явяване на изпита. Програмата на курсовете за серификатни нива, можете да откриете тук

 

 

"Подготовка за матури" - Тези курсове са насочени към конкретна лексика и граматика и езикови умения, които са свързани с учебният материал, в училище. Работи се в малки групи от 4 до 6 ученика и курсовете са с практическа насоченост, решаване на тестове и осигуряват възможност за провеждане на допълнителни консултации и преговор на учебният материал, според програмата в училище.Програмата на курсовете за подготовка за матури, можете да откриете тук

 

 

Интензивни курсове по немски език и летни, езикови лагери-Предлагаме Ви и интензивни курсове по немски език, извън срока на обучение в училище, по време на които можете да напреднете с нивото на владеене на езика.По време на лятната ваканция, организираме и летни, езикови лагери, по време на които можете да съчетаете приятната почивка, с изучаването на език, в една по-свободна атмосфера и чрез разчупена и нестандартна методология на преподаване. 

 

 

 

ЕОЦ Глобус работи и по програма ERASMUS чрез която може да осигури, според текущият проект, курсове по немски език и обмени с чуждестранни партньори

 

 

Можете да намерите цялата информация за регистрация и цените за обучение тук.
Ако имате въпроси по отношение на съдържанието на курсовете, моля свържете се с нас преди да се регистрирате.

За връзка с Екипа на ЕОЦ Глобус

Тел:. 0878 860840
kursove.burgas@gmail.com
Адрес: 58 бул. „Алеко Богориди“ 

bottom of page