top of page


Преводаческа Агенция Глобус осъществява преводачески услуги на всички езици включително и японски, китайски, индийски и други езици. Агенцията ни предоставя възможност за осъществяване на преводачески услуги не само в България, но и до всяка точка на Европа!

Агенция Глобус предлага най-добри и изгодни условия за преводи в  Бургас и България – конкурентни цени, лесен и достъпен начин за плащане, абсолютна надеждност и сигурност! Убедете се колко лесно и изгодно е да работите с нас!

Преводи от и на всички езициПреводи от и на английски език, френски език, немски език, руски език, гръцки език  и много други на територията на град Бургас и област Бургас. Ние имаме преводачи в Бургас и в цяла България Експресни преводи на пълномощни, актове за раждане и много други общински документи само в рамките на 24 часа. Заповядайте при нас! 

Легализация в Бургас

 

Причината да се легализират документите е да се узаконят на територията на държавата, за която ще са необходими. Легализацията на документ е дълга и тежка процедура и ние като лицензирана агенция можем да Ви помогнем с това. Агенция Глобус има сключен договор с МВнР за превод и легализация на документи и има право да извършва заверка на документи в различни държавни институции, заверка на легализираните документи в консулски служби на чужди държави в РБългария, както и заверка на подписа на преводача в МВнР.

Устни преводиУстен превод, който се извършва в момента на говоренето от екип от двама преводачи. Този превод е подходящ за международни конференции, семинари, симпозиуми, конгреси и др. Естеството на работа предполага наличието на съответната техника - кабини, слушалки, микрофони и т.н. Преводачът работи в звукоизолирана кабина с поне още един колега. Говорещият е в залата на събитието и говори в микрофон, а преводачът получава звука в слушалките си и препредава съобщението в микрофона почти едновременно. Участниците в залата на събитието избират съответния канал, за да чуят превода на езика, който са избрали.

Преводи и легализация на документи

Преводи по английски език, немски език и руски език в Бургас

Начало > Преводи и легализация
bottom of page