top of page
Начало > Професионално обучение

Професионално обучение

Професионално обучение Бургас на конкурентни цени. Целта е да се ориентирате максимално лесно и бързо във Вашия избор! Ако след цялата прочетена информация все още Ви е трудно да решите или нещо е останало неизяснено, побързайте да се обадите на нашите телефони или заповядайте директно в офиса, където ще бъдете посрещнати с внимание и усмивка!

 

За връзка с нас : 0878 860 840

 

 

Курс за валутни касиери

Учебната програма за професионално обучение по модул "Валутен касиер" позволява да се получат определен обем от знания и умения, свързани със същността на парите, валутните и разплащателните операции, влогове и депозити и др.

 

Курс по компютри: Windows 10,
Microsoft Word, Excel 


Предлагаме  вечерни групи по компютърно обучение. Обучението включва: Windows 7 , текстообработваща програма WORD , работа с таблици в EXCEL, боравене с интернет. Работим с нови, поддържани компютри.Преподавателския ни състав е с отлична квалификация. Работи се в малки групи по 3-ма човека. 

 

Курс по ТРЗ и личен състав


ЕОЦ Глобус организира курсове по ТРЗ и личен състав. Курсовете са с продължителност 40 уч. часа и са с изцяло практическа насоченост, така че след успешното им завършване, наученото да може да бъде използвано и прилагано в ежедневната трудова практика на всеки професионалист. Курситите имат на разположение в учебните зали работни компютри, с помощта на които да упражняват специализирани програми.

 

Курс по Счетоводство и контрол


Да знаете счетовтодството на вашата фирма е достатъчно голям стимул да се запишете за този курс. Ще ви изясним всичко за счетоводството и как може вие сами да управлявате счетоводството на фирмата си. Доверете ни се!

bottom of page