top of page

DSH сертификат

  DSH е стандартизиран тест за владеене на немски език. Приема се в почти всички университети в Германия, може да бъде положен в редица държави и се състои от следните части:

 

  • Слушане с разбиране

  • Четене с разбиране

  • Писане

  • Разбирането и използването на еизка в контекста на различни проучвания, науката

  • Устен изпит

   Тъй като изпита  е специфичнен за всеки университет,е добре да се свържете с университета  за повече подробности .Скалата на  резултата от изпита е разделена на три нива, DSH 1, DSH 2 и 3 DSH което се равнява приблизително на нива B2 C2. За повечето университети се изисква минимум резултат- DSH2. Важно е да се знае, че както на писменатачаст, така и на устната част на изпита трябва да бъде взета с минимума на нивото на оценка DSH2, за да се счита за успешно взет. DSH 3 в писмената и DSH 1 в устна част на изпита, получават като окончателна оценка- DSH 1!Поради тази особеност на оценяването, от изключителна важност за успешното взимане на изпита е добрата подготовка за всяка една част на изпита. 

Как да се подготвите за DSH изпит?

  За да се подготвите за успешното явяване на изпита   DSH е необходимо да владеете добро ниво на немски език .DSH подготовката, обикновено включва  - запознаване със структурата на изпита, способността за управление на времето за всеки тест и практика при решаване на тестове.

 

 Ключови фактори при подготовката за изпита DSH, са:

  •  Подобряване и опресняване на уменията на владеене на езика.

  •  Подготовка за спецификата на изпита и решаване на примерни тестове.

  •  Ниво на владеене на езика, минимум B2

 

 

 Европейски образователен център "Глобус", организира и провежда, специализиран практически курс за подготовка за изпита. Курса е с продължителност 100 часа и се провежда по специално разработена методика на преподаване и упражнения.  Обучителите са опитни специалисти, които  подготвят  курсисти за явяването на различни видове тестове за сертификат и чрез тях ние  Ви гарантираме усшеното обучение. 

 

 За повече информация, повече въпроси и записване на курса, можете да се свържете с нас на посочените координати или чрез контактната форма. 

Курс практическа подготовка за

DSH СЕРТИФИКАТ:

Начало:

03 ноември  2015

Кога:

 

 Събота или Неделя

Цена и отстъпки

480лв

Възможност за разсрочено плащане

Продължителност:

60 часа

Учебни материали:

Закупуват се допълнително по поръчка и нужда на клиента

бул. Алеко Богориди 58 ет.2

Адрес на провеждане:

bottom of page