top of page
Начало > Курсове за деца

Курсове за деца и ученици

Целта ни при обучението по английски език за най-малките ученици е да ги мотивираме, да изградим езиковата им грамотност по английски език. Децата получават индивидуално внимание и възможности за изява. При подготовката и обучението, наред с добрата езикова подготовка, групите работят със собствени темпове изграждат умения и увереност в комуникацията на английски език, обучават се в комфортна и приятелска обстановка.

 

курсове за деца бургас

Курсове за деца от 1-ви до 5-ти клас

Нашата цел при обучението на деца и ученици е да изградим езиковата им грамотност по английски език. С всяка следваща година, нашите ученици стават все по уверени, когато говорят и пишат на английски език, тъй като още в началото на своето обучение ние им помагаме да се запознаят с международните критерии за изпитване. Нашият опит показва, че явявайки се на международните сертификати за деца на университета Cambridge - Starters, Movers и Flyers, децата усъвършенстват уменията, които ще са им нужни, за да се справят успешно след това на изпитите за сертификати за големи на престижния университет - FCE, CAE и CPE.

 

Курсове за ученици

Крайната ни цел при обучението на гимназисти е да им помогнем да усъвършенстват езика си и да получат международен сертификат по английски език, който ще ги направи конкурентоспособни навсякъде по света. Плавно и постепенно, запознавайки се с международните критерии на University of Cambridge и трупайки опит в международните изпити, ние подготвяме нашите курсисти за едни от най-високите оценки в света на изпитите за международните сертификати FCE, CAE и CPE.

 

КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

bottom of page