top of page

Курсове по испански език

Обучение по испански език от Европейски образователен център Глобус - Бургас. Ние работим с най-добрите преподаватели в бургаска област по испански език. Заповядайте при нас и се научете как да говорите и пишете на испански език свободно и без притеснение. 

Ние използваме  системата, която е подходяща както за млади хора, така и за възрастни. В основата и е комуникативният и интерактивен подход на обучение. Съдържанието е разработено, според препоръките на Института Сервантес, с гарант за качество- Университетът Антонио Небриха, който е анализирал съдържанието  и гарантира, че отговаря на критериите на Европейската езикова рамка за изучаване на чужди езици . Методологията се прилага и използва вече повече от 10 години в цял свят и е доказала своята резултатност. 

 

  Приложения -CD-та за всяко ниво, със специфично предназначение, което дават възможност на обучаемите да изберат областта и тамата, по която желаят да работят -било то диалог, произношение, слушане с разбиране на текстове и т.н.

 

  Обучителите са  опитни специалисти, всеки с уникален и съвременен стил на преподаване, което гарантира качествено обучение.

Предстоящи курсове по испански език 

Начало > езикови курсове > курс по испански език
bottom of page