top of page

Често задавани въпроси - Информация за регистрация курс

Кой може да се запише?

Всеки може да участва в езиковия курс. Курсът е подходящ за всички ученици, които искат да подобрят уменията и знанията си , както и за тези, които искат да се явят на изпит за международен сертификат

Колко струват курсовете?

Цените на курсовете се образуват от броя учебни единици/учебни часове/ за съответното ниво на обучение.
 Освен това,за различните нива, цените е възможно да се различават. 

 

Как мога да се запиша?

Можете да се регистрирате за всички  ни курсове онлайн, чрез формата ни за контакт, като оставите точните си данни за връзка и  упоменете курса, в който искате да се включите, както и да ни посетите в офиса или да се свържете с нас по телефона. Можете да намерите информация и актуална програма, за всеки текущ курс ТУК

  След изпращането на заявка, ние ще се свържем с вас, за допълнително потвърждение и информация.

За връзка с Екипа на ЕОЦ Глобус

Тел:. 0878 860840
kursove.burgas@gmail.com
Адрес: 58 бул. „Алеко Богориди“ 

Има ли някакви срокове за регистрация?

Курсовете се обявяват с прогнозни дати за стартиране. При сформиране на група, те могат да започнат и по-рано от обявената дата. Желателно е да се регистрирате и да потвърдите записването,  най-късно до 1 седмица преди началото на курсовете. В някои случаи, при желание от ваша страна, можете да се включите във вече стартирал курс.

  Курсове се отменят, когато не достигат минимален брой участници в седмицата преди те да започнат/минималният брой курсисти варира , според курса, но обикновено е от 4 човека/. В този случай, вече платени такси се връщат.

Как да определя нивото на владеенето на езика и курса?

Всички ни курсове са според Европейската езикова рамка. Всеки курс е предвиден така, че да покрие основните изисквания за нивото, според общите изисквания. 

А ако  не можете да определите тично  нивото?
Европейски образователен център Глобус  предлага безплатен тест за определяне на нивото и курса, в който да се включите. Екипа ни е на разположение да Ви отговори на въпросите и да Ви помогне при записването. Моля, свържете се с нас на посочените координати. 

Сертификати?

 Вие ще получите сертификат след всяко едно, успешно завършено ниво на обучение, ако сте присъствали на курса редовно и не сте пропуснали повече от определена брой часове. Вие трябва да завършите успешно специфичните изисквания на курса, за да получите нашият сертификат за владеене на нивото, който е валиден на територията на цялата страна. 

 Международните сертификати за владеене на езика се получават след успешното приключване на нива B2-C1 и полагане на изпит. Организираме специализиране курсове за подготовка за явяване на изпитите за получаване на сертификати и можем да Ви съдействаме за кандидастването в университети в чужбина. 

 

Допълнителни въпроси?

 Aко имате други въпроси относно форма, съдържание, цена на  курс или други, моля обърнете се към екипа на Европейски образователен център Глобус! Можете да намерите данните за контакт в горния десен ъгъл на страницата или в регистрационните форми за записване.

 

MY BUTTON
bottom of page